Hada Kids


Hada Kids
 Severek alışveriş yaptığım "Hada Kids" sizinle tanıştırmak için kurucusu Nilgün Hanım'la güzel bir röportaj gerçekleştirdim. Alışılmışın dışında biraz tarz, biraz kokosh, sıra dışı ve bebek tenine uygun bebek-çocuk kıyafetleri arıyorsanız yada bebeğinize çocuğunuza özel kıyafetler diktirmek istiyorsanız adres    Hada Kids. (0-14 yaş)

Nilgün Hanım Marmara Üniversitesi işletme mezunu, bir kız, biri erkek ikiz annesi, Alp ve Sena. "İkiz annelerine ayrı bir saygım var bi daha söyliyim". İkizlerle hafta sonu mağazada karşılaşabilirsiniz, top modellik yaparken. 
     Uzun yıllar finans sektöründe çalıştıktan sonra, ikizlerine daha tarz- şık- sıra dışı kıyafetler ararken kendini bu işin içinde bulmuş.  Hada Kids 60'a yakın tedarikçi ile çalıştığı gibi kendisinin de küçük bir atölyesi var, mağazadaki kombinlerin yanı sıra hayalinizdeki kıyafeti de diktirebilirsiniz. Bu arada önümüzdeki yılda ünlü bir ispanyol çocuk markasıylada çalışmaya başlayacaklar. Hada Kids bir özelliği de butik tarzı çalıştığı için her üründen 1 tane bulunuyor.

     Peki neden "Peri" maskotu var diye sorunca, Nilgün Hanım gülümseyerek cevap veriyor "Hada" İspanyolca Peri demek, bende çocukların Moda perisiyim diyor. 

Hada Kids'de çocuk olası geliyor insanın, mağaza rengarenk, şık ve alımlı. Bebekler için kıyafetler dini törenler için abiyeler, çantalar, kolyeler, ayakkabılar, tarz takımlar, şapkalar ve özellikle erkek prensler için aradığınız herşey "Hada Kids'de" diyebilirim.

Hada Kids internet sitesi henüz yapım aşamasında www.hada.com.tr  Face Book yada instagramdan takip edebilir, yeni modeller hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir yada mağazasına uğrayıp daha yakından görebilirsiniz.

Hada Kids'ten %20 indirim kazanmak istiyorsanız, sayfanın altına adınızı-soyadınızı bırakmanız  ve face'den Hada Kids beğenmeniz yeterli.

Beğendiğim bir kaç kombini sizinle paylaşmak istedim.


Pembe Kadife Özel Dikim Hada Kids


Hada Kids

Hada Kids 

Yaz için süper Hada Kids

Çok Tarz Hada Kids

Mevlid Özel Hada Kids 
Mevlid Özel Hada Kids

Baby Shower için espirili hediyeler Penir-Yumurta ve Süt Kaplarında "Hada Kids"

Mevlid Özel Hada Kids
Hada Kids





Hada Kids
Hada Kids
Renk Renk Hada Kids 
Hada Kids



1 yorum:

  1. iyi ki bu yazıyı yazdın enise. çok sevdim. en kısa sürede ziyaret etmeli.

    YanıtlaSil

Special design for Annesinin Prensi by GeCe