Doğru Nefes Almak

     Burun tıkanıklığı, nefes almakta zorluk çekmek, birçok insanın şikayetidir. Tabi burun tıkanıklığın 3-4 nedeni olabilir, yapısal sorunlar, enfeksiyon, rinit ve benimde sıkıntılı olduğum alerji.

    Kendimi bildim bileli geceleri düzenli düzgün nefes aldığım söylenemez, alerji ilaçları viksler birçok yöntem denedim. Alerjim ev akarlarına tozlara olduğu için bunlardan kendimi korumam biraz zor. Tabi düzgün nefes alınamadığı zamanda sabahları yorgun çoğu zamanda uykumu hiç almamış gibi kalkıyorum, baş ağrılarıda cabası. Eşiminde son 1 yıldır aynı şikayeti var, hem nefes alamıyor bide arada horlamaları başladı, buda uykuyu dahada zorlaştırıyor.

    Ben burun tıkanıklığı ile uğraşırken, Fikrim Mühimden güzel bir paket geldi "Breathe Right" sloganıda tam bize göre "Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku" hemen paketi açıp ilk akşam denedik. İlk başta nasıl yapışır bu burunda dururmu, nefes te açarmı, derken ilk gecemizi geçirdik. Sabah uykumu almış ve dinç olarak uyandım. Eşimde gece boyunca daha rahat nefes aldığı için horlamaya benzer bir şey yaşamadı. Sonuçta eşimde bende mutlu uyandık güne.

Breathe Right'ın 3 formu var aslında,

*Transparan/renksiz ( gündüz kullanımına uygun)
*Klasik formu
*5-12 yaş grubuna özel minik kuzularımıza



*Türkiye'de insanların %72'si uyurken, %20'si çalışırken, %24'ü ise sosyal hayatında burun tıkanıklığından olumsuz şekilde etkileniyor.
*Breathe Right'ın otururken %80, yatarken %50 oranında nefes almayı kolaylaştırdığı klinik olarak kanıtlanmış.

Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku için sizde Breathe Right burun bantlarını denemelisiniz. Daha fazla bilgi için tık tık

0 yorum:

Yorum Gönder

Special design for Annesinin Prensi by GeCe