Toyzz Shop Oyuncak Macerası

      Yeni yılda herkes sevdiklerine hediyeler alır, onların yüzündeki gülümseme ile daha çok mutlu olur, işte bu yılbaşında severek aldığım en güzel hediye, henüz 9 aylık olan Yağmura aldığım hediye oldu. Yeni yıl'da alışveriş merkezleri çok kalabalık oluyor, o yüzden Selim'le gitmeyi tercih etmiyorum. Genelde birçok alışverişimizi internet üzerinden yapıyoruz. Hem zaman kazanıyoruz hemde
fiyatları kıyaslama şansımız oluyor. Gıda, teknoloji, parfüm, oyuncak hepsi için farklı ve güvendiğim siteleri kullanırız.  Oyuncak alışverişi içinde "Toyzz Shop" tercih ediyoruz. Aslında Toyzz'dan alışveriş etmek hem kolay hem eğlenceli, cinsiyet, yaş, karakter ve markalar kategorileri hepsi mevcut. 

     Gelelim yağmura aldığım oyuncağa, "Eğitici Cd Çalar",  hem ışıklı, hemde sesli. Yağmur oyuncağı ilk gördüğünde biraz şaşırdı, sonra kucağından alamadık oyuncağı. Yağmurun öyle güzel oynadığını görünce eşimde bende çok mutlu olduk ve bir karar aldık,  her oyuncak alışverişimizde Yağmura'da 1 tane oyuncak alacağız. Hayatta beni en çok mutlu eden şey bir çocuk sevindirebilmek, bayramlarda bile kapımıza gelen prens ve prensesler için küçük hediye paketleri hazırlarım, şeker yerine onlara hediye paketi verince yüzlerindeki ifadeyi görmeniz lazım. Bir bebeği, çocuğu sevindirmek bu kadar kolay, minik bir oyuncak... Tabi Oyuncak alışverişimizde Selimi'de unutmadık. Selim Mc Queen arabasına sarılmadan uyumuyor, bizde ona Mc Queen arkadaşlarını almaya başladık, yeşil renkide çok sevdiği için ilk başta "Fillmore" arabayı seçtik. Sanırım birkaç ay içerisinde koleksiyonumuz tamamlanır.


Çocuklarımızın yüzlerinden gülümsemenin eksik olmadığı bir yıl dilerim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Special design for Annesinin Prensi by GeCe